Weekly News

Marian Vasile, candidatul AUR la Primăria Craiova: „Reducem taxele și impozitele, echilibrăm bugetul prin eliminarea cheltuielilor inutile“

Marţi, 25 iun 2024, 10:32 10:32

Craiova a devenit un oraș sufocat de taxe și cu impozite prea mari pentru serviciile publice de care beneficiază cetățenii. Să pretinzi taxă de parcare într-un oraș care nu oferă și locuri de parcare, nu este corect. Să plătești pentru gunoi o taxă care pentru mulți dintre craioveni reprezintă o adevărată povară, nu este corect. Situația se va schimba din 2025!

Marian Vasile, candidatul AUR la Primăria Craiova: „Prioritatea mea: trafic pietonal sigur, rețeaua de cabluri în subteran“

Marţi, 25 iun 2024, 09:50 09:50

V-ați uitat mai bine în jurul dumneavoastră atunci când ați mers pe jos prin Craiova? Trecând peste traficul sufocant, care a devenit un coșmar pentru șoferi, și întrocându-vă privirea de la florile și pietricelele colorate oferite cu mare generozitate de actuala administrație, nu v-ați lovit de nimic altceva? Ați mers pe partea carosabilă, pentru că nu se putea pe trotuar din cauza obstacolelor întâlnite? Cu siguranță că așa vi s-a întâmplat, iar atunci v-ați uitat mereu în stânga și în dreapta, să nu vină vreo mașină. V-ați aruncat o privire și în sus, la duiumul de cabluri încolăcite care strică aspectul orașului? Astfel de situații nu ar trebui să mai existe într-un municipiu de nivel european, cum se dorește a fi Craiova!

PNL Dolj: solicităm demisia prefectului de Dolj pentru organizarea defectuoasă a alegerilor locale

Duminică, 09 iun 2024, 12:42 12:42

Solicităm demisia prefectului de Dolj, Dan Diaconu, pentru organizarea defectuoasă a alegerilor locale. Situația incredibilă de la secția de votare 279 din satul Belcinu, comuna Calopar, a scos la iveală deficiențele majore în procesul electoral. Nu există buletine de vot pentru alegerea președintelui Consiliului Județean Dolj, iar cetățenii nu își pot exercita dreptul de vot.

Lia Olguța Vasilescu și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Craiovei

Luni, 29 apr 2024, 20:23 20:23

Lia Olguța Vasilescu și-a depus sâmbătă, 27 aprilie, candidatura la Primăria Municipiului Craiova. Alături de ea, la eveniment au participat președintele organizației PSD Dolj, europarlamentar, Claudiu Manda, președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, parlamentarii PSD de Dolj, Alexandra Presură, Iulian Badea, Eliza Peța, Alina Tănăsescu, Ion Prioteasa și Mihail Genoiu și candidații la funcția de consilier județean propuși pentru alegerile din 9 iunie.

Marian Vasile a intrat oficial în cursa pentru Primăria Craiova

Luni, 29 apr 2024, 20:02 20:02

Marian Vasile și-a depus duminică, 28 aprilie, candidatura pentru funcția de primar al Municipiului Craiova din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR). Totodată, a fost depusă și lista candidaților AUR pentru Consiliul Local Municipal Craiova pentru alegerile din 9 iunie.

Dindirică o schimbă pe Rela Filip în Primărie. Pe cine o schimba la Parlament?!

Miercuri, 27 mar 2024, 14:46 14:46

Directorul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, Lucian Dindirică, va fi înlocuitorul Relei Filip la funcția de viceprimar al Craiovei. Propunerea va fi făcută vineri, în ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal Craiova, când se va lua act și de demisia Aureliei Filip.

Ultimele ştiri