Weekly News

Spectacole în week-end pe scena Colibri și atelier de teatru interactiv în parc

Joi, 09 May 2024, 10:52 10:52

Sâmbătă, 11 mai 2024, la ora 18:00 îl cunoaștem pe „Pinocchio“, într-o adaptare după Carlo Collodi, scenariul şi regia Cristian Pepino, scenografia Cristina Pepino, muzica Dan Bălan, cu actorii: Geo Dinescu, Emanuel Popescu, Marin Fagu, Alla Cebotari, Oana Stancu, Iulia Cârstea, Adriana Ioncu, voci: Rodica Prisăcaru, Mugur Prisăcaru, Mihai Brumă - Uzeanu.

Năstrușnicul băiețel creat dintr-o bucată magică de lemn nu-și pierde năravul nici de această dată și intră în tot felul de încurcături, una mai periculoasă ca alta.

Weekend animat în povestea Târgului de Paște din Craiova

Joi, 25 apr 2024, 14:07 14:07

Continuăm periplul prin basmul “Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” în weekendul 26 – 28 aprilie 2024, în cadrul Târgului de Paște. Spectacole pentru toate vârstele, ateliere, concursuri, statui vivante, dansuri populare internaționale, expoziții și multe altele se vor găsi în Parcul Nicolae Romanescu, zona Foișor și Teatrul de Vară. De asemenea, pasionații de senzații tari se pot urca în cea mai mare roată panoramică, în roller coster sau se pot întrece pe pista de karting.

Teatrul Colibri Craiova: week-end cu spectacole și ateliere la început de săptămână

Vineri, 26 ian 2024, 11:30 11:30

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova se pregătește să înceapă prima serie de ateliere din acest an, în cadrul Fabricii de povești electroColibri, luni, 29 ianuarie, serie care se va încheia la 23 martie 2024. Este din nou prilej de bucurie și un motiv în plus de recunoștință pentru interesul manifestat pentru aceste ateliere de creație.


Ultimele ştiri