Weekly News

Victor Naicu rămâne antrenorul formației CSO Filiași

Vineri, 14 iun 2024, 10:34 10:34

Oficialii grupării doljene au emis un comunicat în care anunță că tehnicianul Victor Naicu va continua pe banca tehnică a ACSO Filiași. Nu era prea greu de anticipat prelungirea contractului cu Victor Naicu, antrenor care a reușit să ne califice de două ori la barajul pentru promovarea în Liga 2. Va beneficia de tot sprijinul nostru, ca și până acum, pentru a crea o echipă competitivă, care să scrie noi performanțe pentru echipa orașului nostru“, a declarat președintele Alin Pîrvuică.


Start înscrierilor la „Summer Sport”

Vineri, 07 iun 2024, 10:21 10:21

Direcţia Judeţeană pentru Sport și Tineret Dolj cu sprijinul financiar al Primăriei Craiova și al Consiliului Local Craiova  organizează ediţia a XI-a a programului “Summer Sport”, în perioada 25 iunie – 02 august 2024.

Alex Cicâldău nu va continua la Konyaspor

Vineri, 07 iun 2024, 10:00 10:00

Împrumutat de Galatasaray la Konyaspor, Alex Cicâldău și-a încheiat socotelile cu formația la care a bifat 32 de jocuri în sezonul precedent din Turcia. Acesta va reveni la Galata și rămâne de văzut ce decizie vor lua oficialii cu fostul jucător al Universității Craiova. 

Răzvan Burleanu i-a îndemnat pe studenții craioveni să urmeze cursurile de formare FRF

Joi, 06 iun 2024, 17:12 17:12

Răzvan Burleanu și mai mulți oameni importanți ai Federației Române de Fotbal au fost prezenți la Universitatea din Craiova pentru a-i informa pe studenți despre posibilitatea de a se perfecționa prin parcurgerea procesului de formare pentru obținerea licenței UEFA B.

Universitatea din Craiova și Federația Română de Fotbal au încheiat un parteneriat pentru înființarea centrului, ce va contribui la dezvoltarea profesională a viitorilor antrenori, din regiunea Oltenia și le va oferi acces la resurse și formare, conform standardelor UEFA.


Teodora Popescu se întoarce la SCM Universitatea Craiova

Miercuri, 05 iun 2024, 11:08 11:08

Continuă achizițiile la echipa de handbal feminin SCM Universitatea Craiova, iar oltenii au anunțat că Teodora Popescu, handbalistă care a mai fost în lotul formației din Bănie și în momentul câștigării Cupei EHF, se întoarce. 

Ultimele ştiri