Weekly News

Foto: „Tricolorii” sunt pregătiți pentru un meci istoric

„Tricolorii” sunt pregătiți pentru un meci istoric

Echipa națională de fotbal a României a desfășurat aseară antrenamentul oficial pe stadionul din Köln, în vederea meciului de astăzi, cu Belgia, programat la ora 22:00, ora României. Stadionul are o istorie bogată, a fost inaugurat inițial în 1923 și a trecut prin mai multe renovări, ultima având loc în 2004, cu ocazia Cupei Mondiale din 2006. Cu o capacitate de 42.301 locuri pentru EURO 2024, stadionul oferă însă condiții excelente atât pentru jucători, cât și pentru spectatori, fiind unul dintre cele mai moderne stadioane din Germania, în ciuda vechimii sale.


"Cu siguranță ne-am bucurat, am fost fericiți o perioadă, dar a trecut. Suntem pregătiți pentru acest meci, îl pregătim din toate punctele de vedere și cu siguranță avem o încredere în plus datorită meciului făcut cu Ucraina. Avem un moral foarte bun.

Meciul Slovacia - Ucraina l-am văzut pentru că urmează să jucăm și cu Slovacia. E bine că suntem la mâna noastră. Depindem de rezultatele noastre și doar așa gândim.

Presiunea am simțit-o de la începutul preliminariilor. Mereu am jucat cu presiune. Nu există să nu joci cu presiune când ești la echipa națională. Am ridicat ștacheta cu această victorie, oamenii se așteaptă la o prestație foarte bună și la o victorie, de ce nu? Avem încredere că putem face o partidă foarte bună.

Eu și colegii meu avem un moral foarte bun. Da, victoria cu Ucraina a fost un moment special pentru noi toți, am simțit o emoție de ndescris, nemaiîntâlnită până acum. Sperăm să aducem acest lucru în teren și mâine seară, iar la finalul partidei cu Belgia să ne bucurăm", a spus Radu Drăgușin.

Razvan Iova

Articole similare