Weekly News

S-a semnat contractul de execuție pentru contruirea Spitalului Regional de Urgență Craiova

Vineri, 22 mar 2024, 10:06 10:06

Primarul municipiului Craiova a participat joi, de Ziua Olteniei, la sediul Guvernului, la semnarea contractului de execuție pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Craiova, alături de Premierul Marcel Ciolacu, Ministrul Sănătății - Alexandru Rafila, Ministrul Fondurilor Europene - Adrian Câciu și președintele Consiliului Județean Dolj - Cosmin Vasile.

Noi semafoare în Craiova

Vineri, 15 mar 2024, 14:19 14:19

Primăria Municipiului Craiova anunţă faptul că, începând cu data de 15.03.2024, orele 18.00, se vor pune în funcţiune noi instalaţii de semaforizare amplasate în municipiul Craiova în urma implementării proiectului “Proiect Integrat de Modernizare a Sistemului de Transport Public cu Autobuzul în Municipiul Craiova – MOTRIC A”, după cum urmează:

Se toarnă asfalt pe Tronsonul 1 al DeX12

Miercuri, 13 mar 2024, 11:49 11:49

Noul constructor al Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești a început să toarte primul strat de asfalt pe artera ce va lega Bănia de Capitală.

Ciolacu: Am o jenă de a mai vorbi încă o dată despre spitalele regionale

Miercuri, 28 feb 2024, 11:08 11:08

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri, la Palatul Victoria că în cursul săptămânii viitoare se vor finaliza procedurile cu privire la construirea spitalului regional Craiova. Între timp, au fost semnate contractele de execuție pentru construirea Spitalului Regional de Urgenţă Iaşi şi a Spitalului Regional de Urgenţă Cluj, alături de ministrul Sănătăţii, reprezentanţi ai autorităţilor locale din judeţele Iaşi şi Cluj şi cei ai constructorilor.

Se fac înscrieri pentru Târgul Primăverii

Vineri, 16 feb 2024, 10:48 10:48

Craiovenii sunt așteptați în centrul orașului, dar și în alte cartiere, în perioada 24 februarie și 8 martie la Târgul Primăverii, unde vor găsi numeroase produse specifice acestei perioade, pregătite de comercianți și artizani din Craiova și din alte localități.

Așa o să arate noul complex sportiv al Craiovei

Joi, 04 ian 2024, 09:31 09:31

Consiliul Județean (CJ) Dolj a lansat procedura de achiziție publică pentru realizarea celei mai ample investiții a instituției în domeniul sportiv – construirea Centrului „Stadionul Tineretului“, valoarea estimată a contractului de lucrări ridicându-se la aproape 54 de milioane de euro, inclusiv TVA.


Investițiile anuale, secretul transformării Craiovei într-un centru regional de sănătate!

Marţi, 19 dec 2023, 12:49 12:49

Locuitorii municipiului se bucură, în prezent, de condiții de diagnostic și tratament cu adevărat la standarde europene. Secretul? Investițiile masive și constante de la bugetul local. Acestea au transformat, an după an, Craiova într-un centru de sănătate pentru întreaga Oltenie. Având trei spitale în subordine, Primăria Craiova investește permanent în tot ceea ce înseamnă modernizarea sistemului de sănătate.

Ultimele ştiri