Weekly News

Foto: Un bărbat din Craiova și fiii săi au fost arestați preventiv

Un bărbat din Craiova și fiii săi au fost arestați preventiv

La data de 12 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 48 de ani și fiii acestuia cu vârste cuprinse între 14 și 23 de ani, toți din municipiul Craiova, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.


În fapt, în noaptea de 01 iunie, ora 03.15, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 34 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale din localitate o persoană ar fi distrus trei aparate de tip slot machine.


Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat de 48 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei.


De asemenea, în incinta societății comerciale, bărbatul de 48 de ani și fiii acestuia, un tânăr de 23 de ani și doi minori de 14 și 15 ani, ar fi agresat fizic doi tineri de 16 și 21 de ani din localitate, cei din urmă necesitând îngrijiri medicale.


În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei patru, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.


În cursul acestei zile, persoanele reținute au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Craiova care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Razvan Iova

Articole similare