Weekly News

Foto: Un alt accident mortal s-a petrecut în Dolj! Șofer decedat și trei tineri ajunși la spital

Un alt accident mortal s-a petrecut în Dolj! Șofer decedat și trei tineri ajunși la spital

În dimineaţa zilei de 18 august, ora 06.25, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 55 A, în afara localității Zăval.


Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un tânăr de 25 de ani, din comuna Ostroveni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55 A, între localităţile Ostroveni şi Zăval, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare lovind o balustradă metalică, fiind proiectat în afara părţii carosabile unde a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci.

În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto de 25 de ani și rănirea a altor trei tineri cu vârste cuprinse între 16-19 ani, din Ostroveni și Gângiova, ce se aflau în autoturism.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Razvan Iova

Articole similare