Weekly News

Foto: Scandal cu manele și cuțite: arabii s-au răfuit cu “civilii“ în centrul Craiovei

Scandal cu manele și cuțite: arabii s-au răfuit cu “civilii“ în centrul Craiovei

O persoană a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Craiova și altele au fost rănite în urma unui scandal ce avut loc sâmbătă dimineața în clubul Budhha, din centrul Craiovei. Incidentul ar fi pornit după ce unul dintre clienții barului ar fi smuls microfonul manelistului Găbiță de la Craiova, ce cânta la masa lui Bacriz Jr.

Sursele Lupa susțin că cel care a provocat incidentul ar fi polițist, acesta declinându-și calitatea în timpul altercației, el fiind lovit cu pumnii, dar și tăiat cu un cuțit. De asemenea, unul dintre prietenii acestuia a fost și el bătut de cei aflați în gașca lui Bacriz jr. Până la venirea echipajelor de poliție, Bacriz jr. a fugit, sursele noastre suținând ca acesta deja nu s-ar mai afla pe teritoriul României. La spital a ajuns un bărbat, în vârstă de 37 ani, cu mai multe leziuni.

"Civilul" implicat în scandal și cel de la care a pornit altercația este angajat al Ministerului Justiției, agent de penitenciar în cadrul Penitenciarului Craiova. 

În cursul zilei de azi, mai multe persoane trebuie să se prezinte la poliție pentru a fi audiate, printre acestea numărându-se angajații clubului și alți martori la incident. Polițiștii craioveni au întocmit dosar de cercetare penală pentru lovituri și alte violențe. 

"În dimineața zilei de 16 septembrie a.c., în jurul orei 05.31, poliţiştii Secţiei 1 Poliție Craiova au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat de 31 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că un alt bărbat, de 37 de ani, ar fi fost agresat fizic. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 37 de ani ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută. În urma evenimentului, acesta a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la spital. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie propuse măsuri în consecinţă", au precizat reprezentanții IPJ Dolj. 


Anca Ochianu

Articole similare