Weekly News

Foto: Nicușor Bancu, după calificarea la EURO: „Un vis devenit realitate”

Nicușor Bancu, după calificarea la EURO: „Un vis devenit realitate”

Nicușor Bancu are toate șansele să fie convocat pentru Naționala României la Campionatul Europea. Căpitanul Universității Craiova este titularul postului de fundaș stânga și unul dintre cei mai buni „tricolori” la fiecare meci. 

"Este un vis devenit realitate. Cred că nu toată lumea să gândea la această calificare. Acum ne dorim să terminăm neînvinşi această grupă. Ne aşteptam ca lumea să ne susţină, România este o ţară fanatică, iubeşte fotbalul.

Suporterii meritau această calificare şi sperăm că la European să-i facem pe mult mai mulţi să iasă în stradă, să facem o performanţe frumoase. Deocamdată nu ne uităm la posibili adversari, încercăm să trăim clipa. Vom vedea ce va fi la vremea respectivă. Cred că Mister a reuşit să facă un grup formidabil aici. Am pregătit extraordinar fiecare meci. Unitatea grupului cred că a dus la acest lucru, dorinţa de a merge la un turneu final, unde nu am mai fost de mult timp.


La început nu credeam că vom putea termina pe prima poziţie, Elveţia era prima favorită, dar în fotbal se pot întâmpla multe", a spus Nicușor Bancu, la conferința de presă dinaintea meciului României cu Elveția

Razvan Iova

Articole similare