Weekly News

Foto: Declarațiile lui Costel Gâlcă înainte de confruntarea cu Sepsi OSK

Declarațiile lui Costel Gâlcă înainte de confruntarea cu Sepsi OSK

Constantin Gâlcă, antrenorul Universității Craiova, a prefațat confruntarea din această seară, ora 21:00, contra formației Sepsi OSK. Științei îi trebuie o victorie, iar CFR trebuie să piardă în fața Farului pentru a încheia pe locul 2 în campionat. 

”Sepsi este o echipă care a avut rezultate pozitive în ultima perioadă şi cu siguranţă că va veni cu multă încredere. Este un meci important, pentru că ne poate deschide drumul spre locul doi. Însă depinde de noi prima dată, iar apoi depinde de ce se întâmplă la Cluj (n.r. CFR Cluj - Farul).

Eu mi-aş dori să ne calificăm în cupele europene pe meritele noastre, nu pe alte lucruri. Deci îmi doresc să câştigăm cu Sepsi, să le oferim o bucurie suporterilor şi după aceea vom vedea ce se întâmplă și la Cluj. Dar e important să câştigăm, indiferent ce se întâmplă la meciul CFR-ului.

Din păcate, pe cei care au probleme medicale o să-i vedem pe teren abia în campionatul următor. Sepsi este o echipă agresivă, care pune presiune, care vrea să recupereze cât mai repede mingea. S-a văzut şi când au fost în inferioritate numerică, că au rezistat destul de bine.

Aşa că trebuie să ştim să gestionăm aceste lucruri şi să profităm de spaţiile pe care ei le lasă. E important ceea ce facem noi în teren. Sperăm să îi aducem în număr cât mai mare pe fani la stadion, dar asta o putem face doar prin prestaţiile noastre.

Până nu se termină campionatul nu o să spun că avem nevoie de 1, 2, 3 sau 4 jucători în vară. Deocamdată mă concentrez numai pe acest meci”, a precizat Costel Gâlcă, în cadrul conferinței de presă, potrivit Agerpres.

Razvan Iova

Articole similare