Weekly News

Foto: Primăria Craiova: Open Call Artiști Stradali

Primăria Craiova: Open Call Artiști Stradali

Primăria Municipiului Craiova lansează un apel pentru artiști stradali, care să performeze gratuit în cadrul Târgului de Crăciun Craiova 2023. Artiștii stradali care vor fi selectați vor primi autorizații de desfășurare a activităților artistice, pe perioada Sărbătorilor de iarnă, în Piața Mihai Viteazul și Piața Frații Buzești, cu posibilitatea ca aceste autorizații să fie prelungite ulterior. Artiștii selectați vor fi promovați ulterior de către municpalitate prin mijloacele specifice (site-ul instituției, rețele de socializare, mass-media etc.)

 

Doritorii se pot înscrie online, în perioada 20 octombrie - 3 noiembrie 2023, accesând formularul on-line care se regăsește atât pe site-ul Primăriei – www.primariacraiova.ro, cât și al Casei de Cultură “Traian Demetrescu”.

 

Activitățile artistice propuse pot fi din aria artelor plastice, precum și a artelor performative (teatru, dans, muzică, pantomimă, clownerie).

 

Audițiile vor avea loc în data de 7 noiembrie 2023 la sediul Casei de Cultură Traian Demetrescu, Str. Traian Demetrescu nr. 31 și vor consta în prezentarea unor momente (coregrafice, teatrale, muzicale, etc.) sau, în cazul artelor plastice, într-o demonstrație practică a abilităților.

 

Autorizațiile emise în urma audițiilor vor fi valabile în perioada 17 noiembrie 2023 - 1 ianuarie 2024.

Razvan Iova

Articole similare