Weekly News

Foto: Polițiștii doljeni au intervenit într-un caz de violență domestică

Polițiștii doljeni au intervenit într-un caz de violență domestică

La data de 13 iunie a.c., ora 18.20, Secția 5 Poliție Craiova a fost sesizată de către o femeie din municipiul Craiova cu privire la faptul că, în scara unui bloc de pe strada Parcului, vecina sa, de 58 ani, ar fi fost agresată fizic de soțul acesteia, de 64 de ani.


La fața locului s-au deplasat de urgență echipajele de ordine publică din cadrul Secției, care au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă, victima fiind în locuința apelantei cu leziuni la nivelul membrelor superioare.


În continuare, polițiștii s-au deplasat la locuința prezumtivului autor, ocazie cu care, în fața ușii de acces în imobil, au fost identificate mai multe pete brun-roșcate.


Polițiștii i-au solicitat bărbatului să iasă din imobil, acesta ieșind cu un cuțit în mână. Imediat, polițiștii l-au somat să arunce cuțitul, acesta conformându-se, ulterior fiind încătușat și condus la audieri.


Totodată, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 


În urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă în familie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. 


În cursul acestei zile va fi propusă luarea unei măsuri preventive.

Razvan Iova

Articole similare