Weekly News

Foto: Implicat într-un accident de circulaţie, după ce ar fi condus, deşi nu deţinea permis, un autoturism sustras

Implicat într-un accident de circulaţie, după ce ar fi condus, deşi nu deţinea permis, un autoturism sustras

În această dimineaţă, ora 04.42, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Calea Bucureşti, din localitate.


La fața locului s-au deplasat polițiștii, care din primele cercetări au stabilit faptul că un tânăr de 19 ani, din Craiova, ar fi sustras un autoturism care se afla parcat neasigurat, cu cheile în contact, pe strada Spania, din localitate, pe care l-ar fi condus până la intersectia cu strada Calea Bucuresti, unde, la efectuarea virajului către dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a acorșat bordura ce desparte sensurile de circulație, s-a rasturnat şi a intrat in coliziune cu stâlpul semaforului de la intersecţia străzilor Calea București şi Petre Ispirescu.


În urma evenimentului rutier, conducătorul auto şi un minor de 12 ani, din Craiova, pasager în autoturism, au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, primulului fiindu-i recoltate şi probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.


De asemenea, din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că tanărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Razvan Iova

Articole similare