Weekly News

Foto: Suporterii au fost la antrenamentul Științei

Suporterii au fost la antrenamentul Științei

Peste 100 de copii au fost prezenți la antrenamentul de ieri al Universității Craiova. Oltenii au fost încurajați înainte de confruntarea cu Sepsi, de sâmbătă, ora 21:00. 

„Ne bucurăm că au fost într-un număr atât de mare și ne bucurăm că am fost alături de ei. Sunt un idol în devenire pentru ei, idolii mei erau Silviu Lung Jr. și Bogdan Lobonț. Ne bucurăm că în final am obținut un loc pentru Europa, sperăm să câștigăm și barajul.

Sper să la o victorie a Farului cu CFR, le urez multă baftă. Este un meci foarte greu, mereu am avut meciuri grele cu Sepsi. Nu am crezut că locurile pentru Europa se vor obține în ultima etapă, sperăm să îl obținem mai devrem. Mă bucur că mi-am păstrat locul de titular la Universitatea Craiova, nu cred că am lot la EURO. Bancu, Screciu și Mitriță au fost convocați și ei ar putea să fie acolo”, a spus Laurențiu Popescu la evenimentul organizat de Universitatea Craiova.


„M-am pus în locul lor pentru că și eu îmi doream să primesc ghete de la fotbaliști. Nu am primit niciodată și de asta mi-am dorit să le fac plăcerea. Sperăm că i-am făcut fericiți și asta este cel mai important.

Eu zic că o să fiu fericit. Rămâne de văzut dacă o să fiu la EURO, dar totul este bine. Suntem pe drumul cel bun, totul este conform planului. A ieșit cel mai bun RMN din decembrie, dar trebuie făcut totul cu cap.

Am hotărât să iau totul pas cu pas, iar când o să fiu pregătit o să mă vedeți pe teren. Ne dorim să fim în cupele europene pentru că anul trecut ne-am afectat foarte tare absența din Europa. Ne-a rănit foarte tare când am ratat calificarea în Conference League cu Beer Sheva”, a declarat Screciu.

Razvan Iova

Articole similare