Weekly News

Foto: Start al sezonului atletic în aer liber la Craiova

Start al sezonului atletic în aer liber la Craiova

Într-un an care se desfășoară sub semnul Jocurilor Olimpice, programate între 1-11 august, la Paris, sportul rege în acest context deschide show-ul. Mai exact, prima etapă a Campionatelor Naționale rezervate seniorilor (S), tineretului (U23) și juniorilor 1 (U20) este programată pentru 11-12 mai, pe cochetul și modernul stadion „Nicolae Mărășeascu” din Bănie.

Să menționăm că interesul atleților de a concura cât mai mult și cât mai bine în acest răstimp, este mare. „Ceasul” olimpic ticăie, data limită de a obține baremul pentru Jocuri sau un loc cât mai sus în clasamentul mondial pe puncte este 30 iunie. Totodată, în calendarul întrecerilor seniorilor mai există un concurs de mare anvergură internatională și anume Europenele de la Roma (7-12 iunie).


Detalii cu privire la Regulamentul de concurs, Programul final, Listele de start și Rezultate le găsiți accesând linkul https://fra.ro/competitii/calendar/35-campionatul-national-et-1-s-u23-u20?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0D3Uj5dJIX2dZwlDhkbIIB4tCuZYXXZqqkccSlatykCQJofrByx3fQUF0_aem_AdwkVm5SVyKSBeOPjiWmOuQ8K5o-WLymxuXWfB9D7GxFg6rOYVclCU1DTaYtVQ9I6wpgmr_E6JI7FXZfzlPcFrnB

Razvan Iova

Articole similare