Weekly News

Foto: Oltenii trecură pe primul loc. Reghe: „Aștept mai multă agresivitate”

Oltenii trecură pe primul loc. Reghe: „Aștept mai multă agresivitate”

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 3-0 în meciul cu UTA Arad. Pentru gruparea din Bănie au înscris Baiaram (min. 8 ), Crețu (min. 58) și Screciu (min. 88). Oltenii au controlat în mare măsură ostilitățile în timpul partidei. Laurențiu Reghecampf l-a menajat pe Mitriță, dar l-a introdus în partea secundă pe Jasmin Kurtic.


Reghe a declarat la finalul jocului: „”Avem probleme în anumite momente ale jocului. Le-am dat posibilitatea (n.r. celor de la UTA), mai ales în prima repriză, pe greșeli personale, să ajungă la poartă foarte ușor. Trebuie să fim mult mai agresivi și să nu lăsăm adversarul să ajungă ușor la poartă pe minge lungă. Avem destulă experiență și avem jucători care pot citi jocul foarte bine.

Am jucat foarte prost în prima repriză. Nu mi-a plăcut. Aștept cu totul altceva, mai multă agresivitate. Nu ne descurcăm în momentul în care un adversar se apără organizat, pe două linii.

Jucăm foarte lent, trebuie să jucăm mai repede, să ne mișcăm mai mult. Sunt lucruri pe care le vedem de la etapă la etapă și încercăm să le reglăm.

Eu nu vorbesc de pregătirea fizică a jucătorilor. Avem momente când trebuie să ne comportăm mai bine, în special pe contra-atacurile adversarilor.

Trebuie să profităm mai mult de valoarea jucătorilor pe care îi avem în față, care au o calitate foarte bună pentru campionatul României. Îmi doresc să ducem echipa la un nivel atât de ridicat, încât să fim periculoși la fiecare fază.

În discuțiile pe care le am cu jucătorii, le spun că ei au valoare, numai că lucrul acesta trebuie să-l dovedească și pe teren, la antrenamente. Trebuie să iasă din zona de confort. Au experiență, sunt jucători care joacă de 3-4 ani împreună, există o omogenitate”, a spus Reghecampf, la flash-interviul de după partidă.

La pauză l-am trecut pe Screciu în spate, pentru că are o viteză mai bună. Știam că cei de la UTA vor încerca să vină pe minge lungă sau contra-atac.

L-am introdus pe Mateiu să dea puțină siguranță și agresivitate în momentele în care vom pierde balonul. A intrat Kurtic, a intrat Câmpanu, care trebuie să-și intre în formă. Este un jucător care ne poate ajuta foarte mult, are o tehnică bună. Dacă se antrenează mult mai mult poate să ajungă la un nivel important. Kurtic se vede că are experiență, că organizează echipa. Este un plus pentru noi. Eu întotdeauna la pauza meciului încerc să mobilizez echipa. Jucătorii sunt maturi și își dau seama de greșelile pe care le-au făcut. Nu sunt supărat pe jucători, dar încerc să caut soluții”, a mai spus antrenorul Universității Craiova.

 Știința rămâne neînvinsă în actualul sezon și se clasează pe primul loc, cu 14 puncte.

Razvan Iova

Articole similare