Weekly News

Foto: Herculane obține al doilea premiu internațional pentru SPA

Herculane obține al doilea premiu internațional pentru SPA

O nouă victorie pentru industria SPA din România a fost înregistrată în această săptămână la Gala BalkanSpa Awards de la Belgrad.

Bacolux Afrodita Resort & Spa din Herculane a obținut premiul “Best Spa Hotel” în cadrul Balkan Spa Summit ce a avut loc în Serbia și a reunit în competiție numeroase spa-uri și hoteluri din țările balcanice.

Juriul internațional, format din reprezentanți a 5 țări a luat în calcul la această categorie locația hotelului, echipamentele spa, renovările și designul spațiilor, calitatea apelor balneare, programele de spa și terapii, dar și politicile de marketing și evaluările tour operatorilor pentru locațiile aflate în competiție.

“Este o adevărată bucurie să primim acest semn de recunoștință a muncii echipei. Noi credem cu tărie că Herculum Spa din cadrul Bacolux Afrodita Resort & Spa este în topul centrelor spa ce a readus stațiunii serviciile demne de locul pe care Herculane îl merită în Europa. Imaginea pe care stațiunea se luptă de ceva ani să o recâștige este acum mai aproape, cu fiecare recunoaștere de acest gen demonstrăm că în acest loc avem în continuare resursele și serviciile pentru a redeveni perla Europei. La Herculum Spa ne-am dorit să aducem natura la interior, să valorificăm nu doar resursele naturale ci și istoria și legendele și să recreăm un produs unic prin specificul locului”

Laura Pătru, PR & Communication Manager, Bacolux Hotels România

Acesta este al doilea premiu internațional pentru Herculane din ultimii ani, cel dintâi fiind obținut tot de Bacolux Afrodita Resort & Spa în 2019, când a reușit să aducă acasă premiul “Innovative SPA Concept” la Gala ESPA Innovation Awards din Croația, unde a câștigat în fața a alte 12 țări europene titlul de concept inovativ de spa.

Herculum Spa din Herculane s-a remarcat prin design, terapiile inovatoare, dar și prin propriul izvor de apă termală. Resortul este parte din grupul Bacolux Hotels România și numără acum 16 premii pentru segmentul de spa.

Investițiile de acest gen din Herculane au adus o creștere constantă de turiști în ultimii ani și au făcut din stațiune un loc care să fie din nou dorit de public, dar și de investitori.

Razvan Iova

Articole similare