Weekly News

Foto: Exclusiv:  Nou slogan pentru locale - Rela de la Pielești

Exclusiv: Nou slogan pentru locale - Rela de la Pielești

Viceprimarul Craiovei, Aurelia Filip, va fi candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al comunei Pielești. Decizia a aparținut organizației județene Dolj a PSD după mai multe sondaje de opinie făcute în comună.

Rela Filip îl va avea principal contracandidat pe Dan Viorel Dică, "transferat" de la PSD la PNL. 

Viceprimarul Craiovei Aurelia Filip cunoaște foarte bine comuna Pielești și problemele cu care se confruntă comunitatea având în vedere că părinții săi au locuit în această localitate. 

Știm, pare bizară această candidatură, dar în politică trebuie pare că ar trebui să te mulțumești și cu puțin decât deloc. 

UPDATE:

"Am decis să îmi asum un pas înainte în cariera mea politică și să îmi pun în slujba oamenilor tot ceea ce am învățat în mai bine de 20 de ani de administrație, ca director al Sălii Polivalente, director al RAADPFL și viceprimar al Craiovei. Mă înscriu în lupta pentru funcția de primar al comunei mele natale, Pielești, și sper să îi am alături de mine pe toți cei apropiați și dragi, dar și pe toți cei cărora le-am demonstrat că sunt capabilă să duc la bun sfârșit orice provocare. Vin din administrația unui oraș mare, condus de o femeie, și îmi voi folosi toată experiența pentru a dezvolta comunitatea de unde provin.Răspund astfel solicitărilor pe care mulți dintre oamenii de seamă ai comunei mi le-au făcut de-a lungul timpului: să vin la primărie și să fac din Pielești o localitate dezvoltată, pe modelul de dezvoltare al Craiovei. Pentru că acum pare ruptă de orice strategie de dezvoltare, comuna are nevoie de un gospodar adevărat. Din păcate, luptele politice între vechea și actuala administrație nu au făcut decât să țină comunitatea pe loc. Eu însă voi face din Pielești o localitate modernă, europeană, frumoasă! Îi mulțumesc președintelui PSD DOLJ Claudiu Manda, pentru susținere și încrederea acordată dintotdeauna", a postat Rela Filip pe rețelele de socializare la puțin timp după ce am publicat această informație în exclusivitate.Anca Ochianu

Articole similare