Weekly News

Foto: Au fost reluate zborurile de la Craiova spre Dortmund

Au fost reluate zborurile de la Craiova spre Dortmund

Ruta aeriană care leagă Craiova de Dortmund, cu zboruri programate în zilele de luni și vineri, operate cu aeronave de tip Airbus A320 – cu 180 de locuri, a fost reluată de Wizz Air, începând cu 30 octombrie a.c.

Dortmund, un oraș cunoscut pentru patrimoniul său cultural bogat și peisajele sale captivante, îi invită pe călători să-i descopere farmecul unic. De la peisajele pitorești, la un stil de viață urban dinamic, Dortmund oferă momente minunate care așteaptă să fie descoperite. Astfel, prin introducerea acestei rute noi in portofoliul destinațiilor operate de pe Aeroportul International Craiova, Wizz Air oferă șansa oltenilor să ajungă în cat mai multe puncte europene de interes turistic, cultural sau social. În acest moment sunt operate zboruri directe de către compania Wizz Air către: Dortmund, Londra, Birmingham, Milano-Bergamo, Paris, Bruxelles, Madrid, Barcelona, Roma și Bologna.

 „Reluarea rutei Craiova-Dortmund a fost un moment îndelung așteptat de către pasagerii noștri, Dortmund fiind o destinație de interes turistic și business, încurajând astfel relațiile socio-economice dintre cele două orașe. Suntem încrezători că rețeaua de rute operate de către compania Wizz Air se va extinde ușor, ușor, ținând cont de nevoile și dorințele oltenilor”, a declarat Sorin Manda, directorul Aeroportului Internațional Craiova.


Anca Ochianu

Articole similare