Weekly News

Foto: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

În seara zilei de 20 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 60 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.


În fapt, în cursul zilei de 19 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie, de 60 de ani, din municipiul Craiova cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, aceasta ar fi fost agresată fizic de către soțul său, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.


De asemenea, tot în cursul zilei de 19 noiembrie a.c., bărbatul ar fi încălcat prevederile ordinului de protecţie emis împotriva sa şi s-ar fi apropiat de locuința soției sale.


În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, bărbatul a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. 


În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Razvan Iova

Articole similare