Sport
VAR nu va fi nici măcar în play-off-ul Ligii 1

Conform declarației dată de Alexandru Deaconu, președintele CCA, pentru Fanatik, arbitrajul video nu va fi disponibil nici măcar în play-off-ul acestui sezon. 

Chiar dacă toate echipele importante ale României cer arbitrajul video cu insistență, oficialii CCA anunță că VAR este aproape imposibil de implementat în actuala stagiune. Alexandru Deaconu a explicat de ce: „Sunt șanse foarte mici să se implementeze VAR în acest sezon din două motive foarte simple. În primul rând stadioanele nu sunt pregătite, nu sunt omologate. Regulamentul trebuie modificat, pentru că nu avem în regulament VAR. Încă nu știm de cine trebuie susținută modificarea stadioanelor pentru a putea avea tehnologie VAR, dacă vor suporta cheltuielile Liga sau cluburile.

Deși avem două brigăzi VAR, care sunt pregătite pentru VAR, din cauza stadioanelor nu vom putea avea nici măcar în play-off sau play-out meciuri cu VAR,” a explicat vicepreședintele CCA pentru Fanatik. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.