Sport
Remiză nedreaptă. Știința a dominat meciul cu Sepsi

Universitatea Craiova - Sepsi 1-1, etapa cu numărul opt din Liga 1. 

Entuziasmați de evoluția Științei cu Rapid, mii de olteni au venit să îi vadă pe juveți la meciul cu Sepsi. Prima parte a arătat un joc bun din prtea elevilor lui Laurențiu Reghecampf, dar din păcate fără mari reușite la finalizare. Craiova a avut o sumedenie de ocazii, dar unicul marcator al Universității a fost Gustavo, în minutul 33. Oaspeții deschiseseră scorul prin Fofana, cel care a profitat de o minge respinsă în față de Pigliacelli după un șut violent al lui Aganovic din lovitură liberă. Bancu, Gustavo, Andrei Ivan și Elvir Koljic au ratat cele mai mari ocazii. Ultimul a avut o șansă incredibilă, dar a lovit bara dintr-un șut din 10 metri, având poarta goală. 
 

A doua parte a reprezentat din nou o prestație bună a craiovenilor, cu mai multe ocazii ratate. Cea mai mare a fost cea din locitură se pedeapsă. Lovitura lui Gustavo a fost apărată de Niczuly. Chiar dacă au dominat întreg jocul, Universitatea a obținut doar o remiză cu Sepsi.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.