Sport
Universitatea Craiova nu se sperie de CFR Cluj: „E o echipă normală, nu mai e o sperietoare”

Universitatea Craiova, prin vocea patronului Mihai Rotaru, a anunțat că merge la Cluj pentru a câștiga duelul cu CFR Cluj. 

În ultimii ani, Craiova a făcut meciuri bune pe terenul campioanei CFR Cluj. Patronul Universității, Mihai Rotaru, a anunțat că echipa sa nu trebuie să mai aibă teamă de CFR, formație pe care o consideră „normală”: „Am recuperat un punct față de CFR Cluj și vrem să mergem la ei acum și să câștigăm. CFR este o echipă normală, foarte bună, dar nu mai este o sperietoare. Noi mergem să-i răpunem. Până atunci le ținem pumnii în Europa pentru că avem nevoie de puncte ca de aer. Campionatul abia a început, punctele se înjumătățesc la play-off, totul se joacă.

 

 

”E important că la meciul cu Sepsi am avut agresivitate, viteză, dar rezultatul e departe de ce ne doreram. Cu toate acestea jocul a arătat bine. Prefer să avem ocazii și să ratăm, decât să nu ajungem în fața porții”, a declarat Rotaru la Pro X.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.