Sport
Tribunalul de Arbitraj Spotiv de la Lausanne a decis că Universitatea Craiova este denumirea de drept a vicecampioanei României. Apelul lui Mititelu a fost respins de forul din Elveţia

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a decis că FRF a procedat corect înscriind în competiţii clubul condus de Mihai Rotaru cu titulatura Universitatea Craiova, fapt contestat de Adrian Mititelu la Lausanne. Hotărârea a fost luată, întrucât clubul de drept public Universitatea Craiova, condus de Pavel Badea, a câştigat procesul pentru „marca Universitatea Craiova”, hotărâre definitivă şi irevocabilă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din România. 

„Constantă că Universitatea Craiova Club Sportiv este deţintoarea mărcii şi are dreptul de a folosi denumirea Universitatea Craiova. TAS nu rezolvă disputele interne pentru mărci, ci analizează hotărârile FRF. Astfel, se respinge apelul împotriva deciziei FRF din 3 iulie 2019, menţine decizia şi obligă apelantul să plătească toate cheltuielile de judecată” se precizează în decizia TAS.

Adrian Mititelu va trebui să achite şi câte 5.000 de euro către FRF şi către Universitatea Craiova, în urma hotărârii Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, din data de 16 octombrie.

Conform unei decizii de azi a Curţii de Apel Bucureşti, echipa lui Adrian Mititelu nu mai are dreptul de a folosi denumirea Universitatea Craiova.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.