Sport
Sorin Cârțu: „Punctăm doar la impresia artistică”

După meciul pierdut cu CFR Cluj, Sorin Cârțu a declarat că echipa joacă un fotbal frumos, doar că problema este că Universitatea nu reușește să înscrie. ee

Craiova a avut din nou destule ocazii într-o partidă din Liga 1, dar oltenii nu reușesc să marcheze:De fiecare dată ne dau goluri numai din faze fixe și nu învățăm nimic. Nu fac eu o analiză, o face antrenorul, nu mă bag peste el. Ca o observație, am avut în meciul ăsta multe momente în care am jucat bine, dar, frate, nu știu dacă e o întâmplare că ratăm atât de mult.

Au fost niște situații foarte bune de a marca, trecem pe lângă ele. Așa s-a întâmplat și cu Sepsi, și cu Botoșani, meciuri în care am pierdut niște puncte bune pentru noi. Și astăzi, din punctul meu de vedere, rezultatul e injust.

Mie îmi place așa cum se joacă, ce se combină. Punctăm doar la impresia artistică. La fiecare meci, arătăm așa bine, cum încercăm să construim, cum ajungem în fața porții, dar exact ceea ce contează nu realizăm eficient, a declarat Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, la Digisport. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.