Sport
Scuze după eliminarea de la Jocurile Olimpice: „Nimeni nu a dormit mai mult de patru ore”

Mirel Rădoi a susținut primele declarații după eliminarea echipei naționale a României de la Jocurile Olimpice.

„Sunt fericit pentru băieți, după un rezultat precum cel contra Coreei de Sud am reușit să ne montăm când poate puțini se așteptau. Din păcate, nu am avut gramul de noroc necesar. E vorba și de șansă când vorbim de un meci așa echilibrat, dar șansa nu poate ține mereu cu noi. Va trebui să vedem ce pot extrage jucătorii după această experiență. 

Acum este ușor să acuzăm, dar nu știe nimeni ce se întâmplă aici, munca și sacrifiicile jucătorilor. Nu știe nimeni că de când am venit aici nimeni nu poate nimeni să doarmă mai mult decât 4 ore, jucătorii ieșeau cu ochii cât două cepe la antrenament. Mâncarea nu a fost așa cum ne-am fi așteptat în primele zile, drumurile sunt foarte lungi, practic am reușit să ne montăm printre noi, să ne strângem printr-o comunicare foarte bună, ședințe, prin socializare. Chiar și așa, am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor după acel rezultat rușinos”, a declarat Mirel Rădoi, la TVR.

 

„Sunt foarte fericit cu acest grup de jucători și ceea ce au realizat. Înaintea partidei am avut o situație dificilă, cei trei jucători de bandă, Boboc, Ștefan și Rațiu erau incerți. Și m-a emoționat faptul că toți cei trei au zis că, indiferent de consecințe, pot evolua câte 45 de minute.

Mi-am dat seama că în 21 de zile, cât am avut până la primul meci, ne-am apropiat atât de mult fără să ne dăm seama, încât am devenit prieteni. Și eu am fost un astfel de jucător, nu așteptam să mă caute antrenorul să îmi spună că are nevoie de mine, ci mă duceam și băteam la uși. M-am regăsit în atitudinea lor. Îmi pare rău pentru ei că nu am reușit să ne calificăm, pentru că le-am spus că mi-ar plăcea să stau în vestiar și să îi văd din nou bucurându-se ca după meciul cu Honduras. Și eu mi-aș fi dorit ca jucător să trăiesc asemenea momente. Am fost chiar un pic gelos pe ei”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.