Sport
Schimb de jucători între Universitatea Craiova şi FCSB

Universitatea Craiova şi FCSB s-au înţeles asupra unui schimb de jucători. Astfel, atacantul croat Ivan Mamut şi extrema Andrei Burlacu, ambii de 24 de ani, vor juca din acest sezon la formaţia lui Gigi Becali, iar în Bănie va ajunge mijlocaşul central Ionuţ Vână, în vârstă de 26 de ani. În plus, Universitatea Craiova va primi şi 100.000 de euro. 

Pentru Ionuţ Vână, FCSB a plătit 800.000 de euro celor de la Viitorul, acum doi ani, dar acesta a fost folosit destul de rar. 

 

În cele opt luni petrecute în tricoul Universității Craiova, Ivan Mamut a evoluat în 26 de partide, a marcat trei goluri și a oferit trei pase decisive. Conform transfermarkt.com, cota de piață a atacantului croat este, în prezent, de 450 de mii de euro. Lui Ivan Mamut îi fac contract doi ani plus trei ani, cred mai mult în el. Iar lui Burlacu îi fac contract unu, plus unu, plus trei”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik. 

 

Andrei Burlacu este adus de Universitatea Craiova de la Botoşani, când avea numai 16 ani, dar nu a mai jucat un meci oficial din luna martie a anului trecut, atunci când evolua pentru Concordia Chiajna, în Liga 2.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.