Sport
Revedere cu fanii încununată de succes pentru handbalistele Craiovei

Handbalistele de la SCM Craiova au jucat în faţa propriilor suporteri după mai mult de un an şi jumătate, iar revederea a fost una încununată de succes, fiindcă elevele lui Bogdan Burcea au jucat bine şi s-au impus fără probleme în meciul din etapa a 2-a a Ligii Florilor MOL, disputat în Sala Polivalentă, cu Dacia Mioveni, scor 25-18 (14-9).

Au evoluat pentru SCM Craiova: Dzukheva, Curmenţ (portari), Bak 7, Ţicu 6, Cârstea 4, Nica 3, Adespii 1, Şelaru 2, Cace 1, Andrei 1, Zamfir, Tudorică, Ţăcălie, Jipa, Loken.

 

Bogdan Burcea a declarat la final: „A fost o prestaţie mulţumitoare, am controlat meciul de la cap la coadă, mai avem de pus la punct unele lucruri, mai ales în privinţa situaţiilor ratate uşor în prima repriză. De asemenea, jucătoare gen Cace au avut posibilitatea să evolueze la un astfel de nivel, trebuie să se integreze în echipă. Noi nu suntem aici să o antrenăm pe ea, ci trebuie să obţinem o unitate şi disciplină ca joc, ci să dar sper să înţeleagă şi ea în viitor acest lucru. Jucătoarele noi trebuie să se încadreze, este presiune, lumea are aşteptări mari de la noi. Le mulţumim spectatorilor care au venit, nu mă aşteptam să vină în număr aşa mare, ţinând cont de condiţiile care sunt”.

 

După 2 etape, SCM Craiova este pe locul 5, cu 4 puncte şi în etapa viitoare joacă în deplasare, cu CSM Deva, ocupanta ultimei poziţii în ierarhie, cu zero puncte.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.