Sport
Reghe, înainte de duelul din Cupă cu CFR: „Sper ca băieţii să aibă o altă atitudine şi să ne calificăm”

Laurenţiu Reghecampf a prefaţat meciul din 16-imile Cupei României, cu CFR Cluj, programat joi, de la ora 21.30, pe arena "Ion Oblemenco". Antrenorul nu crede că Ştiinţa va avea un adversar facil în faţă, chiar dacă Dan Petrescu va menaja anumiţi jucători. Cupa României rămâne al doilea obiectiv al Universităţii, după campionat, mai ales că alb-albaştrii sunt deţinătorii trofeului. 

Laurenţiu Reghecampf despre: 

 

Meciul din Cupă cu CFR Cluj: „Sper ca băieţii să aibă o altă atitudine, să se prezinte altfel, sper să fi înţeles ce le-am transmis şi să ne calificăm. Obiectivul este câştigarea Cupei României şi pentru acest lucru trebuie să ne sacrificăm. Îmi doresc foarte mult să facem un meci bun, suntem obligaţi să facem acest lucru, pentru club, pentru fani, mai ales că la ultimul meci nu am arătat aşa cum trebuie. Nu este o revanşă, dar este un meci important din Cupa României, pe care trebuie să-l tratăm cu mare seriozitate."

 

Posibilitatea ca oaspeţii să alinieze echipa a doua: "Dan Petrescu are luxul de a avea 3 echipe şi sunt sigur că va fi o echipă competitivă pe teren. Nu mă interesează ce echipă vor avea ei, dar noi vom alinia cei mai în formă jucători. Indiferent de componenţa echipei, va fi un meci foarte greu, sunt echipa campioană, care joacă în cupele europene şi nu vor veni aici să nu se califice. Stilul lor de joc nu se va schimba, vor juca agresiv, dar cu fair-play, la minge, nu putem acuza că au jucat dur. Pot apărea la ei jucători care nu au jucat în meciul trecut, dar nu va fi vorba de echipa a doua, nu induceţi impresia că vom juca împotriva echipei secunde, vor fi jucători care au meciuri internaţionale şi sute de meciuri în Liga I. Vom juca cu CFR Cluj, nu cu echipa a doua a lor"

 

Excluderea din lot a lui Mateiu şi Bălaşa: „Mateiu şi Bălaşa au fost excluşi din lot pentru meciul cu CFR, din motive pe care le-am transmis celor doi, dar sunt excluşi din lot nu pe termen lung”

 

Situaţia din clasament a Ştiinţei: "Principalul obiectiv al nostru rămâne câştigarea campionatului, deşi nu suntem în faţă, nu arătăm bine, suntem pe locul 9.  Mai este un drum lung şi în campionat, dar de la partidă la partidă trebuie să nu mai lăsăm puncte şi să ne câştigăm meciurile. Nu se va întâmpla ca Univesitatea Craiova să nu fie în play-off, ştiu ce lucrăm, ce lot avem şi vom fi cu siguranţă în play-off. Analiza mea cu jucătorii o fac sincer, nu mă interesează rezultatul dacă meciul e OK. Nu am găsit o explicaţie pentru fluctuaţiile din joc, suntem vinovaţi cu toţii, antrenori şi jucători, trebuie să analizăm şi să găsim răspunsuri. Trebuie să schimbăm mentalitatea, să facem sacrificii!"

 

Erorile lui Screciu şi Vlădoiu: „Nu găsim vinovaţi, ci soluţii. Screciu este un jucător foarte important, a gafat, dar i se poate întâmpla oricui, trebuie să susţinem jucătorii cu care încercăm să formăm o echipă bună, pentru a câştiga campionatul. Vor fi anumite schimbări, dar nu pentru că a greșit Screciu sau nu a jucat ceea ce trebuie Vlădoiu. Şi Screciu şi Vlădoiu trebuie susţinuţi. Nu ne-am prezentat cum voiam, nu asta îmi doresc să văd de la echipa noastră, le ştiu nivelul şi ei pot mult mai multe, nu am să schimb jucători dacă au făcut un meci mai slab, se pot întâmpla”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.