Sport
Reghe a fost prezentat de Ştiinţa: „Vom încerca să ne impunem, să atacăm, să câştigăm tot!”

Noul antrenor al Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf (45 de ani), a fost prezentat astăzi într-o conferinţă de presă, de către preşedintele Ştiinţei, Sorin Cârţu, apoi a efectuat primul antrenament cu echipa, pentru ca joi să fie pe bancă la meciul retur din Conference League, Universitatea Craiova – KF Laci. Secunzii lui Reghe la Craiova vor fi Cristian Ţermure şi Viorel Dinu, secunzi şi va mai veni un preparator fizic. 

Laurenţiu Reghecampf a declarat: „Sunt foarte bucuros, este experienţă nouă, un club mare, care-şi doreşte ce-mi doresc şi eu, câştigarea campionatului. Începem cu un meci greu, sunt sigur că jucătorii vor fi motivaţi, vor încerca să joace bine şi să uite ultimele două rezultate care nu au fost pozitive. Trebuie concentrare, să încercăm să ne pregătim bine, fiindcă programul este încărcat şi începutul nu a fost cel dorit la Universitatea Craiova. „Relaţia dintre mine şi patron este una veche, suntem prieteni, am vorbit de multe ori, discutam despre ce se întâmplă la echipă, l-am avut şi pe Mitriţă. Nu mai contează cum ne-am înţeles, în fotbal se întâmplă multe lucruri pe care nu le ai în cap, trebuie să fim pregătiţi în orice moment. La astfel de echipe nu este timp, nu este răbdare, fanii vor rezultate. Sunt adeptul unei pregătiri bune, dar şi cei care au fost înaintea mea au făcut o pregătire bună. Nu voi discuta despre antrenorul care a fost înaintea mea. O luăm pas cu pas, să ne concentrăm pe următorul meci, care este foarte important.. Există valoare în echipă, există nivelul necesar pentru a câştiga campionatul. Nu pot lucra decât la un singur lucru în două zile, pentru primul meci: mentalitatea şi încrederea jucătorilor, iar pe parcurs vom analiza şi alte lucruri.  Obiectivele sunt tot ce este de câştigat, acesta este în fiecare an. Fanilor le promit că voi face tot ce depinde de mine să pregătesc echipa să câştige meciurile.  Mentalitatea şi spiritul oamenilor din această regiune este de a ataca, stilul meu de joc este acela de a câştiga. Vom încerca să ne impunem, să atacăm.  Este important că jucăm acasă următoarele 4 meciuri, este bine pentru jucători că sunt acasă şi se pot recupera mai bine. Îmi doresc să câştig unul sau mai multe trofee, sper să duc contractul la capăt, sper să fie şi un antrenor român care câştigă trofee la Craiova. Sunt sigur că se poate acest lucru, sunt sigur că putem face o echipă puternică, în primul rând pentru noi. S-au cheltuit mulţi bani, ce se face aici se face pentru a se îndeplini obiectivele.  Ar fi o mare ruşine dacă nu am trece de albanezi, ar fi un obiectiv pierdut şi ni-l asumăm. Nu putem să venim să spunem că o să câştigăm sigur. Nu am fost la meciul cu FCSB, este falsă informaţia. În iarnă nu am venit, pentru că existau alte priorităţi la Craiova, aveam idei diferite atunci."

 

Sorin Cârţu: „Am plăcerea şi onoarea să anunţ noul antrenor principal, un antrenor foarte cunoscut şi cu rezultate foarte bune, performanţe obţinute cu Steaua. Alegerea este una care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul pe care-l urmărim de câţiva ani, dar pe care-l ratăm pe final. Reghe este potrivit pentru a ne îndeplini aceste aşteptări. Îi urez multă baftă, mai ales că începutul este dificil, cu partida din cupele europene, în care plecăm cu handicap, dar vrem să ne calificăm. Ar fi dezamăgitor pentru ceea ce înseamnă dragostea pentru Universitatea Craiova, ce şoc ar fi pentru ei şi pentru noi, pentru că suntem preocupaţi să asigurăm cele mai bune condiţii. Chiar credem că Laur este o soluţie potrivită"

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.