Sport
Prins cu țigări de contrabandă

Un bărbat de 29 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost depistat în timp ce transporta cu un autoturism produse din tutun provenite din contrabandă. Polițiștii au descoperit aproximativ 10.000 țigarete, peste 160.000 lei și 5000 de euro. 

Joi, 3 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au identificat, în trafic, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin în timp ce transporta cu un autoturism produse din tutun provenite din contrabandă.

În urma controlului efectuat în autovehiculul respectiv, au fost identificate aproximativ 10.000 țigarete, nemarcate fiscal, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Totodată, polițiștii au identificat, în urma a 3 percheziții efectuate în autoturismele folosite de membrii familiei, peste 160.000 lei și 5.000 euro, sume de bani care au fost ridicate și indisponibilizate în vederea stabilirii dacă aceastea provin din activitatea infracțională. 
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infractiunii de contrabandă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.