Sport
Premierul Florin Cîţu, prezent la finala Cupei României ca să susţină Universitatea Craiova

Prim-ministrul României, Florin Câţu, a declarat că vrea să participe la finala Cupei României, programată pe 22 mai, la Ploieşti, în care se vor întâlni Universitatea Craiova şi Astra Giurgiu. Premierul, care este născut la Rm. Vâlcea, a precizat că vine în calitate de fan al Ştiinţei, iar ca prim-ministru vrea să nu rateze primul meci care se va disputa cu spectatori în tribune după o lungă perioadă de timp. 

„Campania de vaccinare continuă, tot cabinetul iese în strada pe 22 mai, o să fim prezenţi în toată ţara. Atunci se joacă şi finala Cupei României, o să ajung şi eu probabil pentru că joacă Universitatea Craiova. Este primul eveniment sportiv unde o să avem spectatori şi nu vreau să-l ratez, începem să revenim la realitate”, a precizat premierul, într-o conferinţă de presă. 

 

Cel mai probabil, la finala Cupei României, dintre Universitatea Craiova şi Astra Giurgiu, stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti va fi ocupat în procent de 25 %, asta însemnând că vor fi aproximativ 3.800 de fani în tribune, iar Ştiinţa va avea jumătate din bilete.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.