Sport
Peluza Nord Știința pregătește o nouă „Olteniadă” la finala Cupei României

Fanii Științei pot fi din nou alături de favoriți. Universitatea Craiova este cu un pas în finala Cupei României, iar ultimula act al competiției se va juca cu spectatori. 

Peluza Nord a emis un comunicat de presă în care își anunță intenția de a organiza deplasarea suporterilor la finala Cupei României ce va avea loc pe 22 mai, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”. Conform ultimelor informații, 50 la sută din capacitatea maximă va fi ocupată, aproximativ 7.500 de locuri. 

 

„Inevitabilul se produce și suporterii o să poată iarăși să-și dovedească iubirea față de echipă pe stadioane. E momentul că noi, cel mai numeros și inimos public din țară să demonstrăm încă o dată cine este Știința – cine suntem noi și de ce nu există termen de comparație între olteni și „restul lumii”.

E timpul să pregătim o nouă Olteniadă și să câștigăm împreună a 8-a Cupă! În acest sens începem de astăzi o serie de postări informative zilnice despre finala Cupei României 2021. Timpul este scurt așa că avem nevoie să urmăriți atenți pagina și informațiile care apar în general pentru o organizare cât mai usoară.

 

Ce știm deja: Finala are loc sâmbătă, 22 mai, la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană;
– Stadionul o să fie deschis în proporție de 50%, deci o să avem doar în jur de 3000 de bilete;
– Accesul este permis doar celor complet vaccinați, celor care au trecut prin boală în ultimele 90 de zile, celor care s-au testat negativ (PCR maxim 72 de ore înainte, posibil și test rapid cu maxim 24 de ore înainte). Cel mai probabil, cele de mai sus o să trebuiască dovedite atât la cumpărarea biletului cât și la accesul pe stadion,” stă scris în comunicatul emis de Peluza Nord Craiova.

 

În 2018, la finala de la București, Știința a avut susținerea a aproximativ 23.000 de suporteri. 

Prima finalistă se va decide între Dinamo și Astra. Giurgiuvenii se deplasează pe teren advers având avantajul golului marcat în partida tur.

În cea de-a doua semifinală, Universitatea Craiova merge la Viitorul Pandurii cu o diferență de 3 goluri pe care a obținut-o în prima manșă.

Marți, 11 mai, ora 20:15
Dinamo – Astra, în tur 0-1

Miercuri, 12 mai, ora 20:30
Viitorul Pandurii – Universitatea Craiova, în tur 0-3

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.