Sport
Ouzounidis e nemulţumit de jocul echipei şi cere întăriri: “Avem unele probleme”

După o evoluţie slabă, dar în urma căreia Ştiinţa a câştigat totuşi cu 1-0 în faţa lui FC Argeş, antrenorul Marinos Ouzounidis s-a declarat nemulţumit de evoluţia echipei, spunând că unii jucători au probleme cu ritmul de joc, şi că numai cu punctele a rămas din acest meci. Grecul a precizat că mai are nevoie de întăriri, dar în acelaşi timp insinuează că e treaba lui Mihai Rotaru să facă achiziţii.  

”După această prestație, rămân doar cu trei puncte. Am jucat fără răbdare, am încercat să ajungem la poartă din două-trei pase, nu a fost jocul pe care l-am dorit. Trebuie să schimbăm flancurile. Poate a fost mare presiune pe jucătorii, pentru că avem calitate în echipă.  Avem unele probleme cu jucătorii, cu ritmul de joc, unii vor să joace, dar nu au ritmul necesar, mai avem nevoie de timp. De la acea fază din primul minut am simțit că e ceva în neregulă. Nu am jucat așa cum îmi doream. Trebuie să plimbăm mai mult mingea, să avem mai multă răbdare, să folosim toată lățimea terenului. Mai avem nevoie de unul-doi jucători pentru a îmbunătăți echipa, dar nu ține de mine”, a declarat Marinos Ouzounidis, la finalul jocului.

 

„Am făcut cred că o singură greşeală în defensivă şi am primit gol. Este o înfrângere, dar mă bucur să îi văd pe băieţi aşa, că se bat de la egal la egal. Avem premise bune pentru mai departe. Am arătat bine. Suferim puţin ca şi soluţii, nu neapărat ca şi joc. Nu discut eu arbitrajul. Au fost mici ciupituri, aşa”, a spus antrenorul lui FC Argeş, Andrei Prepeliţă.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.