Sport
Octavian Benga, „secundul” Științei: „Ne dorim să învingem pentru fani”

Octavian Benga, unul dintre antrenorii secunzi ai Universității Craiova, a oferit câteva declarații înainte de jocul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, de mâine, ora 21:30.

Octavian Benga spune că Știința trebuie să-și securizeze locul trei în campionat:  „Ne așteaptă un meci dificil contra celor de la CFR. I-am mai întâlnit în acest campionat, îi cunoaștem foarte bine, cred că și ei pe noi. Ne dorim foarte mult să securizăm locul trei. În al doilea rând, ne dorim să învingem pentru fanii care își doresc ca noi să câștigăm mâine. Am suferit în ultimul timp, o grămadă de jucători au suferit anumite accidentări, avem și suspendați. Ne amintim că în ultimul meci din campionat am avut două eliminări. 

 

Antrenorul principal și staff-ul sunt puși în dificultate, dar tot timpul s-au căutat soluții. Cred că și mâine se va găsi un prim unsprezece care să ne ducă spre victorie. Principalul obiectiv este câștigarea Cupei României, trebuie să recunoaștem. Trebuie să securizăm și acest loc trei, mai ales că Sepsi s-a apropiat de noi. Dacă o luăm în ordine cronologică, cel mai important meci este cel cu CFR Cluj. Ne dorim să câștigăm acest joc. Săptămâna viitoare avem și două jocuri grele, cu FCSB și finala Cupei. Repet, Cupa este esențială pentru noi, dar și meciul cu FCSB este foarte important. 

 

Noi suntem o echipă care are o susținere numeroasă. Știe toată lumea ce patimă există în Craiova pentru acest club. Ar fi un câștig enorm să jucăm cu spectatori. Clubul nostru este pregătit pentru a primi spectatori. Sunt convins că și spectatorii își doresc, dar rămâne de văzut cât de repede se vor mișca autoritățile statului, FRF sau cine se ocupă. ”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.