Sport
Naţionala U23 a României, out de la Jocurile Olimpice

Reprezentativa U23 a României a remizat, la Sapporo, scor 0-0, cu selecţionata similară a Noii Zeelande, în ultima etapă a grupei B de la turneul olimpic de fotbal din Japonia. Tricolorii, care ar fi avut nevoie de un succes în acest meci pentru a se califica, părăsesc astfel competiţia din faza grupelor, terminând pe locul 3, fiind depăşiţi la golaveraj de Noua Zeelandă. 

România e evoluat în formula: Aioani – Chindriş (Deaconu ’78), Ghiţă, R. Grigore – Raţiu, M. Marin (c), Dulca (10. Ciobanu ’78), Fl. Ştefan – Ed. Florescu (Sefer ’87), Sîntean (G. Ganea ’59), A. Dobre (V. Gheorghe ’78). Selecţioner: Mirel Rădoi.

 

În celălalt meci din grupa B, Coreea de Sud a învins cu 6-0 Honduras. În primele două partide din grupă, România a învins Honduras, scor 1-0, şi a pierdut în faţa naţionalei din Coreea de Sud, scor 0-4.

 

Clasamentul grupei: 1. Coreea de Sud – 6 puncte, 2. Noua Zeelandă – 4 puncte (golaveraj 0), 3. România – 4 puncte (golaveraj minus 3), 4. Honduras – 3 puncte. În sferturi s-au calificat primele două clasate.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.