Sport
Marinos Ouzounidis, înainte de meciul care o poate duce pe Știința în finala Cupei: „Vor apărea și jucători care nu au evoluat prea mult”

Miercuri, de la ora 20:30, „Municipalul” din Târgu Jiu va găzdui a doua manșă a semifinalei Cupei României dintre Viitorul Pandurii și Universitatea Craiova. 

Cu un avantaj liniștitor de trei goluri și având în vedere că în fața lor se află o echipă de Liga 2, Marinos Ouzounidis anunță că în teren s-ar putea face apariția și jucători care au evoluat mai puțin în ultima perioadă, dar aceștia trebuie să dea sută la sută pentru a nu exista o surpriza neplăcută pentru Știința. 

 

„Cu siguranță, rezultatul a fost foarte bun în prima manșă. Trebuie să fim serioși, să jucăm, întrucât nu știi niciodată în jocurile de Cupă. Dacă suntem serioși, o să ne fie mai ușor. Cupa României este un obiectiv pentru noi. Trebuie să încercăm să câștigăm și această partidă. 

Nu va fi greu să îmi motivez jucătorii. Ei înțeleg că această calificare în finala Cupei României este un obiectiv pentru noi, așa că trebuie să fim motivați și să dăm totul pentru acest meci. Desigur că vor apărea jucători care au evoluat mai puțin pentru că avem derby-urile în față, finala Cupei. Vom vedea dacă sunt jucători care se simt obosiți și să pregătim jucători pentru meciurile care vor urma. Vom vedea în ce situație se vor afla jucătorii,” a spus tehnicianul grec.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.