Sport
Marinos Ouzounidis, după ce Știința a ajuns în finala Cupei României: „Cu CFR și FCSB ne vom pregăti pentru finală”

Universitatea Craiova s-a calificat în finala Cupei României, după ce a trecut cu 5-2 la general de Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 

Marinos Ouzounidis nu a fost pe deplin mulțumit de evoluția jucătorilor săi, însă calificarea s-a jucat încă din prima manșă: „După rezultatul din tur, a fost clar că ajungem în finală. De aceea, am folosit mulți jucători care nu evoluează de obicei. Avem în fața noastră meciuri foarte importante. Pentru unii jucători sunt satisfăcut, alții pot juca mai bine, dar, la modul general, a fost bine. Nu avem ritmul pe care ni-l dorim, le-am făcut cadouri adversarilor la goluri. Suntem mulțumiți că vom juca finala, dar finala e importantă doar dacă vom câștiga Cupa.

 

E un singur meci. Repet, e bine doar dacă vom și câștiga finala. Vom încerca să găsim soluții pentru a-l înlocui pe Bancu. Sper că băieții vor da tot ce au mai bun. Le-am spus că nu trecem printr-o perioadă bună, nu numai din cauza rezultatelor, ci și din cauza unor accidentări. Trebuie să jucăm pentru noi în meciurile cu CFR și FCSB, pentru a ne pregăti pentru finală și a avea un moral bun.

Am făcut greșeli, suntem în această poziție din cauza greșelilor noastre. Așa am înțeles anumite lucruri care trebuie îmbunătățite. Cu CFR și FCSB vom juca pentru noi, nu pentru alte echipe", a spus Ouzounidis.

Finala Cupei României dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova este programată pe 22 mai, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.