Sport
Laurențiu Reghecampf: „Aici am ajuns, asta-i realitatea”

Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, nu s-a ferit să vorbească despre situația în care a ajuns fotbalul românesc.

Fotbalul românesc este în moarte clinică după ce toate echipele din Conference League, FCSB, Sepsi și Craiova, au fost eliminate de niște echipe obscure din Kazahstan, Slovacia și Albania: 

„În seara asta a fost un meci special, veneam după o înfrângere cu 0-1 din tur. Le-am spus jucătorilor că nu ne va fi ușor, ei au fotbaliști luptători. Nici noi nu aveam soluțiile să desfacem jocul, aveam accidentați, Cicâldău nu mai este, dar nu vrem să ne scuzăm.

Am avut câteva ocazii. Dacă marca Koljic în prima repriză, meciul era altfel. Acolo a fost șansa noastră să intrăm în cursa calificării. Vom face o analiză, avem meci în două zile. E început de campionat, o să încerc să-i îmbărbătez și să creez o echipă care luptă, aleargă și face tot ceea ce poate pentru a câștiga un meci. Cu public, poate era o situație mai fericită pentru noi. Duminică avem un meci greu, voi sta de vorbă cu jucătorii, să-i aduc la un nivel la care ne vom bate de la egal la egal cu oricine. Dacă echipele din România au pierdut cu aceste formații în Europa, asta e, înseamnă că aici am ajuns, asta-i realitatea”, a declarat Reghecampf după 0-0 cu Laci. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.