Sport
Iordănescu, înainte de Știința - CFR: „Matematic, încă e posibil titlul pentru ei. Ne așteaptă o partidă grea”

Edi Iordănescu a susținut conferința de presă înainte de partida cu Universitatea Craiova. Tehnicianul CFR-ului o apreciază pe Știința și consideră că lupta pentru titlu a Craiovei nu este încheiată

Matematic, Universitatea mai are șanse la titlu, iar acest lucru a foist evidențiat și de Edi Iordănescu: „Craiova are calitate individuală, organizare de joc, e calificată în finala Cupei, a menajat jucători, a avut 3-0 în tur, are mijloace și resurse și sunt sigur că speră. Matematic, încă e posibil titlul pentru ei. Ne așteaptă o partidă grea. 

Cu Sepsi a fost un rezultat negativ pentru noi, un joc cu un nivel foarte scăzut și trebuie să ne asumăm acest lucru. Pentru asta sunt pregătit, să gestionez și astfel de momente.

În linii mari, lucrurile s-au întâmplat așa cum trebuia. Sunt încrezător, pentru că nu am cum să fiu altfel. Dacă am fost atunci când am venit, la minus patru și minus șase puncte față de contracandidate, nu am cum să fiu altfel decât încrezător când suntem la plus unul.

Nu am fost naiv, când am venit la CFR, nu mă așteptam să defilăm prin campionat. Nu m-am gândit niciodată că putem, cu trei sau patru etape înainte de finalul sezonului, mai ales în contextul în care se înjumătățesc punctele, noi să avem vreo zece puncte în față și să fim campioni detașați,” a spus antrenorul campioanei României. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.