Weekly News

Foto: Gică Hagi: „Fotbalul te pedepsește”

Gică Hagi: „Fotbalul te pedepsește”

Gheorghe Hagi a fost foarte dezamăgit după ce echipa sa a avut 3-0 cu Universitatea Craiova, dar oltenii au egalat și ar fi putut chiar să câștige pe finalul jocului. 

”Fotbalul te pedepseşte. În momentele importante nu am fost acolo! De ce? Cred eu că nu eşti o echipă… cât am alergat toţi, a mers, după schimbările pe care le-am făcut nu au adus putere. Îmi pare rău. Tot ce s-a făcut anul ăsta… Fotbalul e făcut din greşeli, s-au făcut greşeli mari.

Nu poate să fie nicio mulţumire sufletească, se termină anul iar unii au rămas datori. Nu şi-au făcut treaba. Unde mergi? Intri pe teren şi nu ţi-ai făcut treaba. Din păcate… eu am făcut schimbările, am arătat că nu am fost inspirat, că eu le-am făcut. Voi vedea şi voi reflecta. Sper să ghicesc schimbările, dar acum nu a mers.

Dar nu cred, rămân la ideea că nu toţi erau cum trebuiau să fie pentru a câştiga un meci. A fost cireaşa de pe tort… toate meciurile importante, am avut 4 meciuri aici în care am fost egalaţi pe final. Numai în pielea mea să nu fi fost!”, a spus Hagi, la flash-interviu. 

Razvan Iova

Articole similare