Sport
Florin Prunea vrea o finală Dinamo - Universitatea Craiova

Finala Cupei României s-ar putea juca cu spectatori, iar Florin Prunea anunță că și-ar dori ca finala ultimul act al competiției să se desfășoare între Dinamo și Universitatea Craiova.

În turul semifinalei, Dinamo a pierdut cu Astra, scor 0-1: „Dinamo are șansa ei, mai ales că jucătorii au prins încredere fiind pe un trend ascendent. Orice este posibil. Dusan și anul trecut reușise să repare din mers situația. Și atunci la meciurile din Cupă a jucat cu cea mai bună echipă. Eu cred că și acum va face la fel. Va face tot ceea ce depinde de el pentru a merge mai departe. La fel și băieții.

Dacă va fi o finală Dinamo – Craiova va fi foarte greu să ții suporterii în afara stadionului. Trebuie să fie o organizare exemplară. Fiind organizatoarea competiției, FRF eu cred că nu ar strica să înceapă ușor-ușor să pregătească această finală. Indiferent dacă va fi Astra sau Dinamo, Craiova va avea suporteri mulți la Ploiești”, a declarat Florin Prunea.

 

Universitatea Craiova a învins-o pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu în turul penultimului act al competiției cu scorul de 3-0.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.