Sport
FCU se califică mai departe în Cupa României

FCU merge mai departe în Cupa României, eliminând Petrolul Ploiești în 16-inile Cupei României.

În minutul 52, Torell Ondaan a marcat unicul gol al întâlnirii de pe arena "Ilie Oană" din Ploiești. „E importantă victoria pentru moralul nostru, e importantă pentru că trecem printr-o perioadă dificilă în campionat, nemeritată, zic eu. Câștigăm cu o echipă foarte bună, nu degeaba este pe primul loc în Liga 2.

Am fost mult mai atenți pe fazele fixe, în rest nu cred că au avut situații clare de a marca. Foarte puține ocazii, am controlat bine jocul”.

„Din păcate nu am marcat și golul doi, dar echipa a jucat bine, a avut o atitudine corectă. De mâine ne gândim la Botoșani, lăsăm victoria din cupă și ne gândim la campionat.

Ei trebuie să joace mai relaxat, pentru că au calitate, dar uneori joacă cu trac și asta le spun mereu, să fie mai relaxați”, a spus Adrian Mutu la finalul meciului.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.