Sport
Dan Petrescu: 'Craiova a meritat calificarea, dar suporterii m-au deranjat'

Dan Petrescu a etalat la Craiova o formulă lipsită de mulţi jucători de bază, iar CFR a fost eliminată de Ştiinţa. La final, "Bursucul" a apreciat că s-a calificat echipa care a meritat acest lucru, dar s-a declarat dezamăgit de modul cum a fost tratat de suporterii olteni, care l-au înjurat pe parcursul meciului. 

"În primul rând, tragerea la sorți. Ca de obicei, a fost incredibilă. Celelalte echipe din față au jucat cu Divizia C. Cei care fac Cupa României să se gândească puțin sau măcar să fie o tragere la sorți neutră, dar noi să nu fim capi de serie la Cupă și să venim la Craiova.... asta este situația. Am venit cu jucătorii cu care am venit. Cred că jucătorii au dat tot, au fost foarte organizați, n-am ce să le reproșez. Nu știu dacă golul a fost ușor sau nu, trebuie să-l mai revăd. În rest, jucătorii și-au dat viața. Am avut o zi să organizez acest meci. Pe Gondiu și Dusan Celar i-am antrenat două zile, dar asta este situația. Suntem într-o situația foarte grea. Avem patru atacanți care nu joacă, dar au încercat băieții. A fost un meci fără multe ocazii, iar pe final puteam să egalăm. Echipa mai bună a câștigat și merita să meargă mai departe. La ei au intrat Ivan, Koljic, Gustavo și Nistor. Când ai acești jucători pe bancă... poate portarul putea să facă ceva mai bine la gol, dar dacă nu revăd faza nu pot comenta mai mult. A fost ceva care nu-mi place în țara asta și nu înțeleg. Am fost un fotbalist devotat al României, am dat tot, la fel ca antrenor, n-am supărat pe nimeni. Sunt unele scandări de neînțeles. La Cluj nu veți vedea așa ceva. Suporterii noștri sunt altfel. Pe mine m-au deranjat cei din spatele băncii ce au strigat și cei din galerie. Eu sunt un om civilizat, am fost și pe la Londra. Eu îi respect, dar nu cred că e bine să continue așa, mai ales pentru un om care a făcut ceva" a spus Dan Petrescu.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.