Sport
Dan Petrescu: „Craiova a jucat, se vede mâna lui Reghe”. Vor fi schimbări în meciul de Cupă

Fericit după prima victorie de la revenirea CFR-ului, tehnicianul Dan Petrescu l-a lăudat pe Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova. 

Conform lui Petrescu, Reghecampf și-a impus filosofia de joc la Universitatea, iar jocul prestat de Craiova în înfrângerea din „Gruia” a fost unul bun: Am avut un început de meci extraordinar, mai ales că am jucat contra unei echipe în formă, care a avut cei mai buni jucători la dispoziție. În schimb, nouă ne-au lipsit șase jucători, dintre care trei atacanți. 

Tocmai de aceea am apreciat munca lor. A fost o victorie fantastică, incredibilă, s-au dăruit, au jucat cu spirit și cu cap, cu minte, cu sufletul, cu inima. În plus, mă bucur că am marcat un gol pe care l-am pregătit în dimineața partidei, la antrenament. Ca să câștigi, și le spun mereu asta, trebuie să vrei mai mult decât adversarul. Ei au avut talie mai mare, dar noi ne-am dorit mai mult. Și Craiova a jucat, se vede mâna lui Reghe, echipa arată foarte bine”

 

De asemenea, Dan Petrescu a anunțat că va face schimbări în echipă pentru meciul din Cupa României: „Toți cei care au jucat azi rămân la Cluj-Napoca. Fofana, Tahiri și Rodriguez mi-au plăcut la antrenament și o să fie titulari. La Rodriguez e o problemă cu lista. Eu nu am unde să îl pun pe Rodriguez, cum se întâmplă și cu Tahiri și Fofana. Mie îmi plac acești jucători, i-am văzut la antrenament, dar nu am unde să-i pun. Dacă se va mări lista, atunci vor juca. Rodriguez are voie să joace în Cupă și în cupele europene, este pe lista pentru Europa, deci va juca, o să-l vedeți, e un băiat excelent! Dacă se va mări lista, o să-i pun. Se pregătesc excelent, demonstrează că vor să joace și mie îmi place asta și joi o să-i vedeți pe toți titulari în meciul de Cupă”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.