Sport
Cu ce lot a venit CFR Cluj la Craiova? Echipa probabilă a ardelenilor

Dan Petrescu a anunțat după victoria din campionat cu Universitatea Craiova că nu va aduce prea mulți titulari pentru partida din Cupa României, iar „Bursucul” s-a ținut de promisiune. 

Petrescu a venit cu un lot plin de jucători care nu prea au mai evoluat în ultima vreme, semn că antrenorul CFR-ului nu pune așa mare preț pe trofeul Cupei României. În Bănie s-au deplasat următorii jucători: Figueiredo și Hindrich, Butean, Ciubotariu, Cestor, Grahovac, Ștefan, Panzariu, Bălan, Haiduc, Hoban, Rodriguez, Boateng, Fofana, Sigurjonsson, Fica, Tahiri, Chipciu, Rusu, Gadea, Celar, Gondiu. 

 

CFR Cluj ar putea arăta în felul următor în partida din această seară, de la ora 21:30. Figueiredo - Butean, Ciubotariu, Cestor, Ștefan - Rodriguez, Boateng - Chipciu, Tahiri, Gadea - Celar

 

Ei vor juca cu toată echipa și vor să câștige, dar roți cei care au jucat azi rămân la Cluj-Napoca. Fofana, Tahiri și Rodriguez mi-au plăcut la antrenamente și o să fie titulari. N-am câștigat niciodată Cupa în România, doar în China. Am avut o finală pierdută cu Urziceni, am pierdut și Supercupe. Nu mergem să ne predăm. O să fie și niște puști în lotul nostru. Îl am doar pe Costache pe postul de atacant și nu-mi permit să risc. Să vedem ce jucători de la echipa a doua luăm, trebuie să inventez ceva”, a spus Dan Petrescu.

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.