Sport
Bogdan Burcea, înainte de turneul de la Vâlcea: „E unul dintre cel emai importante turnee”

Antrenorul echipei de handbal feminin SCM Craiova, Bogdan Burcea, spune că turneul de la Vâlcea de zilele viitoare este foarte important pentru echipa din Bănie. 

În perioada 13-16 mai, SCM Craiova va da piept cu Zalău, Slatina și Rapid în cadrul turneului 15 din Liga Florilor de la Vâlcea. Bogdan Burcea, tehnicianul „leoaicelor”, a declarat: „E unul dintre cele mai importante turnee pentru noi. Întâlnim echipe foarte puternice. Zalău este revelația acestui campionat, s-a luat la trântă cu toată lumea. Meciul doi îl jucăm cu echipa din Slatina, un meci de care pe care. Suntem vecini în clasament cu cei de la Slatina. Rapidul este o echipă cu experiență, își dorește foarte mult în acest sezon. M-aș bucura să reușim să obținem minim șase puncte din acest turneu sau chiar maximum . Este simplu și reversul medaliei, putem să pierdem și toate meciurile, dar sper ca acest lucru să nu se întâmple. De trei săptămâni sportivele se antrenează împreună și suntem pregătiți să facem față acestui turneu.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.