Sport
Bogdan Burcea, după primul amical al handbalistelor: 'Am făcut ce am pregătit: am alergat înainte şi înapoi'

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a revenit în Bănie după un stagiu de două săptămâni în Grecia, la Drama, iar la începutul week-end-ului a susţinut şi primul meci amical al verii. În Sala Polivalentă, handbalistele lui Bogdan Burcea au învins cu 37-23, la pauză 16-11. 

"Ca prim meci, am făcut ce am pregătit: am alergat, înainte şi înapoi. Important este să nu uităm că şi mingea trebuie mutată înainte şi înapoi. De acum încolo vom creşte ponderea tactică. Sunt mulţumit de antrenamente şi sper ca fetele să rămână sănătoase, mai ales că la ultimul antrenament din Grecia, Ţicu a suferit o întindere" a declarat Bogdan Burcea după meci. 

 

În continuare, SCM Craiova are programate două amicale cu CSM București, va participa la un turneu organizat de Gloria Buzău și va organiza Cupa Craiovei pe 19 și 20 august.

 

Liga Florilor MOL începe peste o lună, în prima etapă, SCM Craiova jucând cu SCM Rm. Vâlcea, în deplasare. În sezonul trecut, SCM Craiova s-a salvat de la retrogradare în urma unui baraj, iar pentru campionatul următor are ca obiectiv clasarea în intervalul ierarhic 1-8. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.