Sport
Au fost prinși după ce au falsificat bani

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au efectuat trei percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de falsificarea și punerea în circulație a unor bancnote falsificate.

La data de 13 mai 2021, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliție Schitu, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au efectuat trei percheziții la domiciliile unor persoane din județul Olt, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “falsificarea de monede”, „punerea în circulație de valori falsificate” și „înșelăciunea”. 

În fapt, la data de 9 mai a.c., un bărbat a sesizat faptul că ar fi vândut 7 telefoane mobile unui bărbat, în vârstă de aproximativ 25 de ani, contra sumei de 1.000 de euro. Bărbatul a observat că cele 10 bancnote din cupiura de 100 de euro au aceeași serie și nu prezintă elementele de siguranță ale bancnotelor autentice.

 

Astfel, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au organizat o acțiune și în urma perchezițiilor au ridicat o imprimantă și șase telefoane mobile.

 

Totodată, patru persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

 

În urma administrării probatoriului în cauză, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 29 de ani, trei domiciliate în comuna Schitu şi una în comuna Movileni, urmând să fie prezentate instanței cu propuneri legale.

 

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.