Sport
Adversarii Craiovei în cantonamentul din Antalya

Universitatea Craiova a publicat pe pagina oficială de Facebook adversarii pe care trupa lui Devis Mangia îi va înfrunta în stagiul de pregătire din Turcia. Alb-albaștrii vor disputa doar trei meciuri de verificare în cele 3 săptămâni de cantonament, întrucât tehnicianul italian a considerat că echipa are nevoie de un meci pe săptămână, exact cum se întâmplă în campionat.

Adana Demirsport (locul 9 în liga a II-a din Turcia), Vorlska Poltava (locul 5 în Polonia) și Ferencvaros (liderul din campionatul Ungariei) vor fi adversarele Științei în Antalya. Delegația Universității va fi cazată în resortul The Land of Legends din Belek până pe data de 26 ianuarie, când fotbaliștii vor reveni la Craiova și vor relua pregătirile pe plan local pentru primul meci oficial din 2019, cel cu FC Viitorul. 

Programul jocurilor amicale :

 Adana Demirspor -13 ianuarie 16:00 (15:00 - ora României)
 FC Vorskla Poltava - 19 ianuarie 17:00 (16:00 - ora României)
Ferencvárosi Torna Club - 25 ianuarie 17:00 (16:00 - ora României)

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.